Kokkari

Kokkari is één van de schilderachtigste plekken op Samos. Het dorp heeft zijn intieme, oorspronkelijke karakter behouden. De oude kern is gegroepeerd rond de rots in het midden van de baai. Kokkari is gelegen aan de voet van het waterrijke en groene Ambelos gebergte met haar twee pieken Profitis Ilias Karvounis (1153 m) en Lazaros (1039 m). Het dorp is een prima bestemming voor een wandelvakantie. Ten westen van het dorp liggen de stranden van Lemonakia en Tsamadou en even verder ligt het kleine kustdorpje Avlakia. Richting Samos-stad ligt het gehucht Kedros.

Kaart van Kokkari

 Cavos Café Bar

Ulrike von der Cavos Bar

Een mooie, rustige plek op een geweldige locatie aan de kade met uitzicht op de haven. De gastvrije eigenaren Ulrike en Christos serveren hun gasten zelfgemaakte cakes en taarten, die over het hele eiland bekend zijn en tot ver daarbuiten gewaardeerd worden. Alle sportevenementen worden op een groot scherm via satelliet getoond en er is ook een internethoek.

Website

 Ristorante Girasole

Francesca und Luca von Ristorante Girasole

In deze kleine eetgelegenheid vindt u echte gezelligheid en Italiaanse gastvrijheid! De gerechten worden door de vriendelijke eigenaresse Francesca persoonlijk opgesomd en aanbevolen. Dan komen brood, olijfolie en bruschettas op tafel en natuurlijk de klassieker; echte Italiaanse pizza uit de steenoven. Het zomerseizoen dagelijks geopend tijdens de lunch en in de avond.

Website
yes rent a car Samos is een auto verhuur bedrijf op het Griekse eiland Samos. Ook aan de luchthaven Samos.
Ein helle, geräumige 3 –Zimmer-Ferienwohnung 80 m² in Potokaki auf Samos bietet Platz fuer 2 bis maximal 6 Personen.
Samos-reisefuehrerde  Samos  Links zu Hotels, Pensionen, Restaurants, Bars, Autovermietung in deutscher Sprache, auszligerdem aktuelles Wetter und Schöne Bilder der Insel Samos-online.

Copyright  2002-2019  www.samos.be

Disclaimer 

Ferienwohnung Margartita  Potokaki Samos Mooie vakantie villa voor 6 personen
Restaurant Taurus Ireon Steaks & More
Reisgidsen anders verteld  hèt boekje.nl biedt de meest gedetailleerde reisgidsen over verschillende bestemmingen zoals, Samos, Athene Andros, Chios, Karpathos, Lesbos, Naxos, Kythira, Santorini, Skyros, Tinos, Namibië
Pension Ermioni Ireon